"Garabatos" evenement samen met D'NASH!! - Uitgesteld!

Ga naar beneden

"Garabatos" evenement samen met D'NASH!! - Uitgesteld!

Bericht van Rania op ma apr 04, 2011 12:17 am

De organisatie "Agencia Activity" organiseert een driedaagse evenement op 17, 18 en 19 Juni samen met D'NASH waar slechts 80 personen aan deel kunnen nemen!!

Het evenement zal plaatsvinden in een hotel in de buurt van Guadalajara dat special geboekt zal worden voor de mensen die deel zullen nemen aan het evenement. Tijdens het evenement zullen verschillende buitenactiviteiten samen met de jongens plaatsvinden en kan er gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten waarover het hotel beschikt. Één van de vele verrassingen zal een akoestische concert van D'NASH zijn dat alleen de deelnemers van het evenement kunnen bijwonen!

De prijs van deelname is €200: in de prijs zijn inbegrepen het verblijf voor twee nachten, volle pensioen, het entree kaartje voor het exclusieve concert en alle activiteiten. Het bedrag kan in twee termijnen (ieder van €100) betaald worden, binnenkort wordt een rekeningnummer bekendgemaakt waar het geld gestort kan worden. Zodra het geld is gestort en ontvangen krijgt ieder deelnemer een deelname nummer toegewezen. De eerste 30 personen die het bedrag overmaken worden automatisch in een loting geplaatst om de repetitie van de akoestische concert bij te wonen!!

De organisatie die het evenement organiseert wilde in eerste instantie bussen inzetten vanuit meerdere steden in Spanje richting Guadalajara, dit wordt echter niet gedaan omdat de prijs van deelname hierdoor duurder zou worden! Degenen die deel willen nemen aan het evenement moeten zelf voor de reis naar Guadalajara zorgen. Wel bestaat er de mogelijkheid dat er bussen worden ingezet van Guadalajara naar het hotel.

De activiteiten die georganiseerd zullen worden zijn de volgende:
- Akoestische concert exclusief voor de deelnemers van het evenement
- Wandeltocht
- Lip duv van het liedje "No quiero verte"
- Wedstrijd waarvan de prijs een ballonvaart met de jongens zal zijn
En meer verrassingen...

Binnenkort wordt meer informatie verstrekt over de tijden van het programma en van de verschillende activiteiten die gehouden zullen worden!

_________________
¡Capaz de todo por DN ♥️!

avatar
Rania
Vertegenwoordigster D'Nans Fans in Nederland | Admin
Vertegenwoordigster D'Nans Fans in Nederland | Admin

Aantal berichten : 449
Registratiedatum : 21-01-09
Leeftijd : 30
Woonplaats : Heerhugowaard

Profiel bekijken http://www.dnashholland.tk

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum